Vul een zoekwoord in

Maak kennis met Viviq

Viviq is een nieuwe ggz aanbieder die vanuit positieve gezondheid mensen helpt met zorgen voor de beste versie van zichzelf; zoveel mogelijk digitaal maar ook met face to face contacten als het nodig is bijvoorbeeld bij GZ-Punt Wageningen. Je blijft zelf in regie van je behandeling.

Het accent in de benadering van Viviq ligt op hoe je beter kunt omgaan met uitdagingen in het leven. Viviq helpt je op weg om beter om te gaan met de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven. Én om zo veel mogelijk eigen regie te voeren. Daarbij biedt Viviq je tijdelijk ondersteuning; in je eigen omgeving en toegespitst op de persoonlijke situatie. Een (grotendeels) online behandeling is in dat opzicht ideaal.

Samenwerking met GZ-Punt

Viviq is onderdeel van een netwerk samen met GZ-Punt. GZ-Punt werkt hard aan het online platform voor positieve gezondheid: GZ-Plein. Je vindt er zelftests, verhalen en tips van ervaringsdeskundigen en zelfzorgmodules. In de toekomst ook nog de sociale kaart in je regio en een breed behandelaanbod. En je kunt ook op zoek gaan naar de juiste match met een behandelaar of zorgverlener van je keuze, overal in Nederland.

Vraag of probleem?

Heb je een vraag of een probleem? Dan vind je snel de juiste persoon om je verder te helpen. Je hoeft nooit lang te wachten. En omdat het fijn is om soms elkaar face to face te zien, werkt GZ-Punt ook aan laagdrempelige ontmoetingsplekken in stadscafés zoals GZ-Punt Wageningen op de Industrieweg 21. Jij bepaalt wat het beste is voor jou. En GZ-Punt denkt met je mee en helpt je op weg als je dat wilt.