Vul een zoekwoord in

Nieuws

Avondcongres Digitaal Vitaal

14 juni 2022

Dinsdag 13 november spreekt onze directeur Esmee Valk op het avondcongres Digitaal Vitaal: e-health bij preventieve gezondheid en zorg. Een kosteloos avondcongres voor professionals in sociaal en medisch domein.

Minister Helder en Esmee Valk in gesprek

25 mei 2022

Onze directeur Esmee Valk had afgelopen maandag een inspirerend gesprek met Conny Helder, minister voor Langdurige Zorg en Sport. Ze hebben gesproken over hoe wij de zorg anders willen: namelijk van sickcare naar healthcare.

Minister Helder over GZ-Plein

10 mei 2022

"Ik heb haast, want de toekomst is al begonnen", zei Minister Helder gisteren bij de openingsmanifestatie 2022 van ICT&health. En dat is precies wat wij ook denken.

Event ICT & Health

09 mei 2022

Maandag 9 mei op het event ICT & Health in Den Haag vertelt Esmee Valk, directeur van GZ-Punt, over hét nieuwe gezondheidsplatform GZ-Plein waar we mensen ‘verslaafd’ maken aan gezondheid.

Maak kennis met Viviq

25 augustus 2021

Viviq is een nieuwe ggz aanbieder die vanuit positieve gezondheid mensen helpt met zorgen voor de beste versie van zichzelf; zoveel mogelijk digitaal maar ook met face to face contacten als het nodig is bijvoorbeeld bij GZ-Punt Wageningen. Je blijft zelf in regie van je behandeling.

meer laden...